Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Happy Asmara - Ra sepirone loro ati iki, Amergo di tinggal pergi [Kunci Tak Ikhlasno]

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Happy Asmara - Ra sepirone loro ati iki, Amergo di tinggal pergi [Kunci Tak Ikhlasno] - ( 3405 )
Tak Ikhlasno adalah lagu yang dinyanyikan oleh Happy Asmara. Berikut kunci gitar dan lirik lagu Tak Ikhlasno dimulai dari kunci C yang mudah dimainkan.


Intro : C G Am Em
F C Dm G

C G
Sepine wengi iki
Am Em
Ngeridu ati
F C Dm
Seng tansah kelingan sliramu
G C
Kowe ninggal aku

C G
Ademe howo iki
Am Em
Nggowo loro sing kang nyoto
F C
Mergo nyawang kowe
Dm G C F G C
Gandeng karo liyane

Am Em
Yen pancen iki wis garise
F C
Aku ikhlas lahir batine
Am Em
Kabeh kudu tak lalekne
F G
Masio abot sanggane

Reff :
C G Am
Ra sepirone loro ati iki
Em F
Amergo di tinggal pergi
C Dm
Tapi loro ati iki
G C
Amergo di khianati

G Am
Yen pancen uwis garise
Em F
Kowe gandeng karo deke
C Dm
Mung dungoku mugo langgeng
G C
Sak lawase


Song : C G Am Em

F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C

C G
Ademe howo iki
Am Em
Nggowo loro sing kang nyoto
F C
Mergo nyawang kowe
Dm G C F G C
Gandeng karo liyane

Am Em
Yen pancen iki wis garise
F C
Aku ikhlas lahir batine
Am Em
Kabeh kudu tak lalekne
F G
Masio abot sanggane

Reff :
C G Am
Ra sepirone loro ati iki
Em F
Amergo di tinggal pergi
C Dm
Tapi loro ati iki
G C
Amergo di khianati

G Am
Yen pancen uwis garise
Em F
Kowe gandeng karo deke
C Dm
Mung dungoku mugo langgeng
G C
Sak lawase

C G Am
Ra sepirone loro ati iki
Em F
Amergo di tinggal pergi
C Dm
Tapi loro ati iki
G C
Amergo di khianati

G Am
Yen pancen uwis garise
Em F
Kowe gandeng karo deke
C Dm
Mung dungoku mugo langgeng
G C
Sak lawase



kordindonesia.com

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Temani Masa Tua The Potters
Chord gitar Kini Saatnya Once Mekel
Chord gitar Tragis, inikah akhirnya kisah cintaku dengannya Happy Asmara
Chord Gitar Favorit Bulan Maret


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Advertisements


Chord Lainnya
Happy Asmara - Ada Dia Di Antara Kita, Milikimu Seutuhnya
Happy Asmara - Aku Tenang, Penganku Siji, Nyanding Kowe selawase
Happy Asmara - Amung Siji
Happy Asmara - Andai
Happy Asmara - Asmoro Liwat
Happy Asmara - Isih Kelingan, Kelingan Aku Isih Kelingan
Happy Asmara - Matur Nuwun, Aku Kudu Kuat Ora Oleh Sambat
Lihat kumpulan Chord gitar Happy Asmara Lengkap disini.

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: