Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah)

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah) - ( 101 )
Ganti Kunci Gitar :  
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang dee..

Intro F  C  Dm G C
        F  C  Dm G C

          C    F
uwis to cukup yang..
           C        G
mbanding-mbandingke..
Am     Em       G      Em G
 aku karo mantanmu kae..
F      G              C          Am
 trimo meneng ngempet loro ning ati..
Dm       D         G  F-Em-Dm
 kowe ra tau ngerteni..

      C              F       C
pisan pindo dinengke kok kebablasan..
      Am                   G
ora peka opo pancen kebangeten..
F    G           C          Am
 yen iseh sayang karo mantanmu
Dm         G           C  G/B C
ngopo kowe nompo tresnoku..

Chorus
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang dee..

C         F          C
 cantel loro werno biru
      G           Am
amung tok woco WA-ku..
       Em       G      Em G
ratau mbales chatingku..
F       G        C
 kurang opo aku iki
        Am             Dm
senajan kerep mbok larani
    D          G   F-Em-Dm
aku iseh njogo ati..

                C
sing jenenge mantan
                    F
kudune guak ning sampah
               C
timbang gawe hubungan
             C
awake dewe bubrah
               Am
mergo mantan kuwi ibarat jangan basi
            G
rosone wis anyep arepo meh dipanasi
            F                    G
saktenane kowe nganggep aku iki opo
             C                   Am
wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo
                 Dm
pendak dino mung tok
                     G
bandingke karo mantanmu
              C        G/B     C
yen kowe dadi aku piye perasaanmu..

Chorus
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang dee..

           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang dee..

Transpose Chord :  

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Derita Isma Sane
Chord gitar Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) Syahiba Saufa feat. James AP
Chord gitar Andai Happy Asmara
18 Kunci Gitar Didi Kempot Paling Sering dimainkan


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Happy Asmara - Ada Dia Di Antara Kita, Milikimu Seutuhnya
Happy Asmara - Aku Tenang, Penganku Siji, Nyanding Kowe selawase
Happy Asmara - Amung Siji
Happy Asmara - Andai
Happy Asmara - Asmoro Liwat
Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni
Happy Asmara - Isih Kelingan, Kelingan Aku Isih Kelingan
Lihat kumpulan Chord gitar Happy Asmara Lengkap disini.

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: