Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Nella Kharisma - Aku cah kerjo

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Nella Kharisma - Aku cah kerjo - ( 66647 )
Intro : A..E..F#m..C#m
D..A..E..

ABebasan nunggu mongso rEendeng
F#mAnggonku le ngeC#mnteni kowe
Wis onDo sesasAi..genDep dino iEki..


AMas yen pancen tresnokuE iki
F#mmbok anggek ono guC#mnane
DAku ra kuciAwo..lan Daku raE loro


[Reff:]
ADek lungaku ra kegEet cidro
F#mAku lagi pengenC#m mikir kerjo
DTak jaluk kowe oAjo ke loro Eloro


AMas tresnoku mung sijEi kowe
F#mLangit bumi kang dadi sC#maksine
DYen neng ati ra Aono
wong lanang liEyo..


Kowe raDsah sok mutusEi
Aku ra nC#meng endiF#m endi
Aku lDungo among goleEk rejekAi


APangapurane awakku
ra tau nyanding sliraEmu
EMergo tuntutan kerjoku
nganti ora duwe weF#mktu
F#mWektu kanggo ngancani
ugo ngeterke nyC#manyi


D..Dongakno lakuku
ngayahi kewajibankAu
ASenajan abot kanggomu
Nanging kuatno atimuE
EWes dadi kahanan
Eaku lungo adoh paran
EOra bakal golek
Elan nyanding wedokan liAyo


#Kembali ke : Reff

A..Ojo keloro loro
lungaku ra netes ciEdro
Eopo maneh ati mikir
aku wes ora trF#mesno
F#mYo mung kowe sing tansah
ono neng njero dC#modo
C#mRa ono tresno liyo
mergo aku tansah setDyo
DKudu percoyo tresnoku
iki mung siji Akowe
AWani sumpah mati
neng ati ra ono liEyane
EJanjiku tak buktekke
EOra mung ono lambe
ETunggunen baliku bebrayan
Etekane sak lawaAse


#kembali ke : Reff

A..Anggonku ngabari yo mung
lewat BB emEan
Ekadang sinyal angel
EMarai dadi penghF#malang
F#mning yo kudu sabar
Ora usah ngo nesuC#mnan
C#mMergo tresno kui mestine akeh pacobDan
DSing tak jaluk kowe ojo nganti ilang Aroso
ASenajan aku kerep gawe gelo lan kuciwEo
EJembarno atimu sak jembare laut samudro
EKowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerAjo


[Reff: II]
AMas yen pancen kuwi karEepmu
F#mAku yo mung tansah bC#miso nunggu
DTak kuatne atAiku tanpo sliraEmu..


AMas nadyan kowe lungoE kerjo
Sing F#mtak jaluk koweC#m tetep setyo
DOjo nganti keAgodho wanito liEyo


SabarDo aku yEo mung cah keArjo



kordindonesia.com

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Temani Masa Tua The Potters
Chord gitar Promise (OST Promise) Melly Goeslaw
Chord gitar Bingung Nella Kharisma
Lima Chord gitar favorit Minggu ini 16 Mei 2020


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Advertisements


Chord Lainnya
Nella Kharisma - Aku cah kerjo
Nella Kharisma - Alon Alon Wae
Nella Kharisma - Anak konco dewe
Nella Kharisma - Banyu Tibo
Nella Kharisma - Bingung
Nella Kharisma - Bojo Keplese
Nella Kharisma - Bunga Hati
Lihat kumpulan Chord gitar Nella Kharisma Lengkap disini.

Rekomendasi Chord dari pengunjung

Andy Liany - Sanggupkah, Sanggupkah Aku Hidup Bersama Denganmu
Ebiet g ade - Rembulan menangis
Slank - Orkes Sakit Hati
Punk Rock Jalanan - Kasih
Ebiet - Berita Kepada Kawan, Perjalanan ini terasa sangat menyedihkan
The Potters - Temani Masa Tua
Nike Ardilla - Ingin Kulupakan, Mengapa mengapa wajahmu
Ebiet g ade - Seberkas cinta yang sirna
Adera - Muara, Kau Lepaskan Dahaga Kemarau Hati
Nicky Astria - Mengapa, Kau Bisa Membahagiakan Menceriakan

Lima Chord gitar favorit Minggu ini 16 Mei 2020


kordindonesia.com 16/05/2020 - Kunci gitar favorit minggu ini tanggal 09/05/2020 s/d 16/05/2020.

Pada minggu ini lagu Restoe Boemi milik Dewa 19 Menjadi peringkat satu, Lukisan cinta milik Tony Q Rastafara Menjadi peringkat dua, Sewu kuto milik Didi Kempot Menjadi peringkat (Baca selanjutnya...)

Chord Tembang Kenangan

Ismail Marzuki - Ibu pertiwi
The Mercy's - Usah Kau Harap
Iis Sugianto - Bunga Sedap Malam
Tantowi Yahya - Polo pa kita sayang
Dlloyd - D'lloyd Diam Diam Jatuh Hati
Iis Sugianto - Salah Siapa
Bimbo - Sajadah Panjang
The Mercy's - Kisah Seorang Pramuria
Koes Plus - Andaikan Kau Datang
Koes Plus - Kisah Sedih Di Hari Minggu

Mainkan Chord Lainnya

Didi Kempot - Badher Saradan, loro aku keloro-loro ngempet roso tresno
Maudy Ayunda - Kejar Mimpi
Virzha - Sirna
Melly Goeslaw - Promise (OST Promise)
Ita Purnamasari - Cintaku Padamu, Cintaku Padamu Tak Kan Berubah
Didi Kempot - Kunci C : Tragedi Tawangmangu, Lemah Longsor Tengah Wengi
Gisel - Cara Lupakanmu
Acha Septriasa & Ade Omar - Bulan Terbelah (OST BTDLA 2)
Sabyan - Aisyah Istri Rosulullah
Raisa - Tentang Cinta

Informasi Pencipta Lagu


Daftar Musisi


Follow kami di Facebook ?

Next Chord : Nella Kharisma - Bunga Hati

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: