Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Nella Kharisma - Aku cah kerjo

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Nella Kharisma - Aku cah kerjo - ( 38571 )
Intro : A..E..F#m..C#m
D..A..E..

ABebasan nunggu mongso rEendeng
F#mAnggonku le ngeC#mnteni kowe
Wis onDo sesasAi..genDep dino iEki..


AMas yen pancen tresnokuE iki
F#mmbok anggek ono guC#mnane
DAku ra kuciAwo..lan Daku raE loro


[Reff:]
ADek lungaku ra kegEet cidro
F#mAku lagi pengenC#m mikir kerjo
DTak jaluk kowe oAjo ke loro Eloro


AMas tresnoku mung sijEi kowe
F#mLangit bumi kang dadi sC#maksine
DYen neng ati ra Aono
wong lanang liEyo..


Kowe raDsah sok mutusEi
Aku ra nC#meng endiF#m endi
Aku lDungo among goleEk rejekAi


APangapurane awakku
ra tau nyanding sliraEmu
EMergo tuntutan kerjoku
nganti ora duwe weF#mktu
F#mWektu kanggo ngancani
ugo ngeterke nyC#manyi


D..Dongakno lakuku
ngayahi kewajibankAu
ASenajan abot kanggomu
Nanging kuatno atimuE
EWes dadi kahanan
Eaku lungo adoh paran
EOra bakal golek
Elan nyanding wedokan liAyo


#Kembali ke : Reff

A..Ojo keloro loro
lungaku ra netes ciEdro
Eopo maneh ati mikir
aku wes ora trF#mesno
F#mYo mung kowe sing tansah
ono neng njero dC#modo
C#mRa ono tresno liyo
mergo aku tansah setDyo
DKudu percoyo tresnoku
iki mung siji Akowe
AWani sumpah mati
neng ati ra ono liEyane
EJanjiku tak buktekke
EOra mung ono lambe
ETunggunen baliku bebrayan
Etekane sak lawaAse


#kembali ke : Reff

A..Anggonku ngabari yo mung
lewat BB emEan
Ekadang sinyal angel
EMarai dadi penghF#malang
F#mning yo kudu sabar
Ora usah ngo nesuC#mnan
C#mMergo tresno kui mestine akeh pacobDan
DSing tak jaluk kowe ojo nganti ilang Aroso
ASenajan aku kerep gawe gelo lan kuciwEo
EJembarno atimu sak jembare laut samudro
EKowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerAjo


[Reff: II]
AMas yen pancen kuwi karEepmu
F#mAku yo mung tansah bC#miso nunggu
DTak kuatne atAiku tanpo sliraEmu..


AMas nadyan kowe lungoE kerjo
Sing F#mtak jaluk koweC#m tetep setyo
DOjo nganti keAgodho wanito liEyo


SabarDo aku yEo mung cah keArjo



kordindonesia.com

Advertisements


Chord Lainnya
Nella Kharisma - Aku cah kerjo
Nella Kharisma - Alon Alon Wae
Nella Kharisma - Anak konco dewe
Nella Kharisma - Banyu Tibo
Nella Kharisma - Bingung
Nella Kharisma - Bojo Keplese
Nella Kharisma - Bunga Hati
Lihat kumpulan Chord gitar Nella Kharisma Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: