Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Nella Kharisma - Memanik

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Nella Kharisma - Memanik - ( 822 )
INTRO : Em F G Em
Em C F G C

Mung sEmliramu kang dadi maFniking kalbu
PindorGetno kang katonEm malelo
Tak weEmling mugiyo tansCah eling
SenadyanF adoh rasakGu tansah sumFande
Rino wEmengi aku mung tansahF ngenteni
Tan peGgat a nyidam teteEmsing tresno
Kang sCetuhu dadi teGtaline
Atiku Fkang tansaGh anandang Ckasmaran


G F G C Em

REFF :
Wong kunEming kembang jroninCg atiku
Asih mung kang ngAmrenggani
Dadi uCsadane aku kang nanFdang bronto
LilanoEmno jagat mring sCliramu
Tansah gandeng renGteng
koyo mimi mintuFno G Em
Tak Emanti kang, ning gisik saCmudro
LelumbaniAmng asmoro munggah ning praseCtyo
Tondho anteping treFsno
SineksCenku wong hanggarit meEmndhung
Atiku kang wuyunCg yen tak gaGmbuh anglayuhC



kordindonesia.com

Advertisements


Chord Lainnya
Nella Kharisma - Aku cah kerjo
Nella Kharisma - Alon Alon Wae
Nella Kharisma - Anak konco dewe
Nella Kharisma - Banyu Tibo
Nella Kharisma - Bingung
Nella Kharisma - Bojo Keplese
Nella Kharisma - Bunga Hati
Lihat kumpulan Chord gitar Nella Kharisma Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Next Chord : Nella Kharisma - Bingung

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: