Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Didi Kempot - Layang kangen

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Didi Kempot - Layang kangen - ( 36274 )
C F C

Layangmu tak tampa wingi kui

Am G

Wis tak waca apa karepe atimu

F G C Am

Trenyuh ati iki maca tulisanmu

F Dm G

Ra krasa netes eluh ning pipiku
C F C

Umpama tanganku dadi suwiwi

Am G

Iki uga aku mesti enggal bali

F G C Am

Ning kepiye maneh merga kahananku

F G C

Cah ayu entenana tekaku
Reff:
C F

Ra maido sapa wong sing ora kangen

Dm G

Adoh bojo pengen turu angel merem

C F

Ra maido sapa wonge ora trenyuh

Dm G

Ra kepethuk sak wetara pengen weruh

F G C Am

Percaya aku kuatna atimu

F G C

Cah ayu entenana tekaku



kordindonesia.com

Advertisements


Chord Lainnya
Didi Kempot - Ademe Kutho Malang
Didi Kempot - Angin Wengi
Didi Kempot - Banjir
Didi Kempot - Banyu langit (new version)
Didi Kempot - Banyu Mripat
Didi Kempot Feat. Agus S - Bojo Ayu
Didi Kempot - Cidro
Lihat kumpulan Chord gitar Didi Kempot Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: