Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Didi Kempot - Banyu langit (new version)

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Didi Kempot - Banyu langit (new version) - ( 238176 )
Intro : C F C F
Dm G C

CSworo angin, anEmgin sing ngreridu ati
F Ngelingake Gsliramu sing tak tresnani
C Pingin nangisEm ngetoke eluh neng pipi
F Suwe ra weruh seGnajan mung ono ngimpi


AmNgalemo, ngalem neEmng dadaku
TambanoFno roso kangen neGng atiku
AmNgalemo, ngalemo nEmeng aku
ben raF adem kesiraGm udaning dalu


C Banyu langit Emsing ono duwur kayangan
F Watu gede kalGingan mendunge udan
C Telesono atiEmne wong sing kasmaran
F Setyo janji Gseprene tansah kelingan


[Reff:]
AmAdeme gunung meraEmpi purba
Melu Fkrungu swaramu nGgomongke lopo
AmAdeme gunung meraEmpi purba
Sing nenFg langgran GwonosarCi Yogyakarta


Int : C Em F G
Am Em F Dm G

JaAmnjine lunganEme ra nganti suwe suwe
PamitF esuk lunganeG ra nganti sore
JaAmnjine lungaEm ra nganti semene suwene
Nganti Fkapan tGak entenCi sak tekane


C Udan grimiEms telesono klambi iki
F Jroning dodo ben Gra garing ngekep janji
C Ora lamisEm gedene nggonku nresnani
F Nganti kapan akGu ora biso lali


Kembali ke : Reff

Outro : C Em F G C

*Kuncinya kita naikkan 1 nada



Baca Juga :

Chord Kunci gitar Di Balik Awan Peterpan
Chord gitar Itu Saja Numata
Chord gitar Entenono dari kunci gitar C Didi Kempot
Siapakah pemilik lagu Aisyah Istri Rosullullah?


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Advertisements


Chord Lainnya
Didi Kempot - Ademe Kutho Malang
Didi Kempot - Anakku, Wis Cup Meneng Ojo Nangis
Didi Kempot - Angin Malioboro, Aku Kangen Karo Sliramu
Didi Kempot - Angin Wengi
Didi Kempot - Badher Saradan, loro aku keloro-loro ngempet roso tresno
Didi Kempot - Banjir
Didi Kempot - Banyu langit (new version)
Lihat kumpulan Chord gitar Didi Kempot Lengkap disini.

Next Chord : Didi Kempot - Ademe Kutho Malang

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: