Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Didi Kempot - Kalung emas

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Didi Kempot - Kalung emas - ( 25698 )
Intro: C Em F G

C Em
Kalung emas sing ono gulumu
F G C
Saiki wis malih dadi biru
Dm G
Luntur koyo tresnamu
Em Am
Luntur koyo atimu
F Dm Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..

*)
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

Int. Dm G C

G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
F D G
Kebangeten opo salahku iki

C..Fm G
Opo dosaku iki..

Musik: C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G..

Kembali ke : *), Reff

C..Fm G C
Opo dosaku iki..

Chord by : @riyanTriy87



kordindonesia.com

Advertisements


Chord Lainnya
Didi Kempot - Ademe Kutho Malang
Didi Kempot - Angin Wengi
Didi Kempot - Banjir
Didi Kempot - Banyu langit (new version)
Didi Kempot - Banyu Mripat
Didi Kempot Feat. Agus S - Bojo Ayu
Didi Kempot - Cidro
Lihat kumpulan Chord gitar Didi Kempot Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: