Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Water paradise

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Water paradise - ( 612 )
B F#
yen sedino ora ngombe banyu surgo
G#m D#m E
awak rasane lungkrah koyo digebuki
B F#
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Intro : B F# G#m D#m E B F#..
B F# G#m D#m E B F#..

B
ayo kumpul dadi siji
F#
seduluran tekan mati
G#m
familia indonesia
D#m
jangan lupa bahagia
E
ayo uwul sak kuate
B
ndene-ndene ayo ngombe
F#
lalekno masalahmu
mending goyang bareng aku

B
ojo lali campurane
F#
ben ora pengar ciune
G#m
penak mabur nang angkasa
D#m
dikancani banyu surga
E
nek kowe rumangsa
B
ndx a.k.a familia
F#
ayo mabuk bareng
dunia milik kita bersama

*)
G#m D#m
ora eling perkorone
E B
yen lagi mumbul-mumbul
G#m D#m
ndem-ndeman ngasi tekan wengi
E F#
ra nggagas sopo wae..

[Reff:]
B F#
yen sedino ora ngombe banyu surgo
G#m D#m E
awak rasane lungkrah koyo digebuki
B F#
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

B F#
yen sedino ora kambon banyu surgo
G#m D#m E
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
B F#
uteke dadi mikir bongso perkoro
B
sing ora cetho

---
B
tresno kui ora penting
F#
ati cidro loro mikir
G#m
ngurusi dapuranmu
D#m
marai ngelu utekku
E
dituruti opo wae
B
njaluk BH tak tembuske
F#
nek cawet tak nggo dewe
tak ijolke ciu wae

B
untung wae ati iki
F#
gaweane sing kuoso
G#m
cubo neng madein chino
D#m
remuk pastoktinggal lungo
E
akeh wedok nyeraki
B
aku bingung le milihi
F#
nganti senat senut
aduh pusing pala berbie

==Kembali ke : *), Reff

B
aku ngombe, kowe ngombe
F#
nek wes penah rasah rese
G#m
nek iseh kurang ciune
D#m
mending utang tebus wae wae
E
jatah preman sak parkire
B
tambah sing susah asule
F#
rasah nangis mergo tresno
ning sandingmu ono konco

B
gampang teler pulang kewer
F#
mlakune wes keser-keser
G#m
utekku yo melu geser
D#m
ndelok dangdut langsung nyawer
E
teko ngomah balang sapu
B
bojo nesu aku mlayu
F#
mending aku tuku ciu
ngombe bareng sedulurku

==Kembali ke : *), Reff
KIDDROCK2630



kordindonesia.com

Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.

Pencarian

Sponsors:


Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: