Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Bojoku ketikung

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Bojoku ketikung - ( 7668 )
jangan opo, jangan kangkung
tempe opo, tempe koro

ngopo kok bingong, bojoku ditikong
popo po ora, aku ra popo
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G Am
nganti koe nikung bojone konco dewe
Am
heee koe koncoku sing jarene cs-ku
Dm
nanging nyatane neng mburi kok koe koyo pabu
G
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Am
ora mikir koncone tumindak sak penake

Am
paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
Dm
tusuk dari belakang ah manaku tau
G
seakan kau arjuna padahal engkau keju
Am
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku
REFF :

C G
sak tenane atiku loro
Dm Am
nanging aku mencoba ra popo
C G
sak tenane atiku loro
Dm E
nanging aku kebacot loro
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G Am
nganti koe nikung bojone konco dewe

Am
a..ku kurang opo, kok koe iso tego
Dm
opo ono salah ku teros koe ndikong
G
aku opo putut ajarno, kok aku kudu lilo
Am
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

Am
pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
Dm
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
G
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
Am
neng ngarep kok apikan, neng mburi ko bajingan
REFF :

C G
sak tenane atiku loro
Dm Am
nanging aku mencoba ra popo
C G
sak tenane atiku loro
Dm E
nanging aku kebacot loro
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G Am
nganti koe nikung bojone konco dewe
Am
yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Dm
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
G
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
Am
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

Am
gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
Dm
mugo iso seneng, awet tekan tuo
G
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Am
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku
REFF :

C G
sak tenane atiku loro
Dm Am
nanging aku mencoba ra popo
C G
sak tenane atiku loro
Dm E
nanging aku kebacot loro
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G Am
nganti koe nikung bojone konco dewe
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G



kordindonesia.com

Jika kamu merasa sulit dengan nada dasar chord ini, kamu bisa mencoba ganti nada dasar kunci gitar lagu ini dengan tools transpose. Free! gratis! Transpose Nada Dasar Chord Gitar

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Next Chord : Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: