Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Bojoku ketikung

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Bojoku ketikung - ( 8833 )
jangan opo, jangan kangkung
tempe opo, tempe koro

ngopo kok bingong, bojoku ditikong
popo po ora, aku ra popo
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G Am
nganti koe nikung bojone konco dewe
Am
heee koe koncoku sing jarene cs-ku
Dm
nanging nyatane neng mburi kok koe koyo pabu
G
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Am
ora mikir koncone tumindak sak penake

Am
paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
Dm
tusuk dari belakang ah manaku tau
G
seakan kau arjuna padahal engkau keju
Am
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku
REFF :

C G
sak tenane atiku loro
Dm Am
nanging aku mencoba ra popo
C G
sak tenane atiku loro
Dm E
nanging aku kebacot loro
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G Am
nganti koe nikung bojone konco dewe

Am
a..ku kurang opo, kok koe iso tego
Dm
opo ono salah ku teros koe ndikong
G
aku opo putut ajarno, kok aku kudu lilo
Am
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

Am
pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
Dm
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
G
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
Am
neng ngarep kok apikan, neng mburi ko bajingan
REFF :

C G
sak tenane atiku loro
Dm Am
nanging aku mencoba ra popo
C G
sak tenane atiku loro
Dm E
nanging aku kebacot loro
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G Am
nganti koe nikung bojone konco dewe
Am
yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Dm
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
G
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
Am
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

Am
gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
Dm
mugo iso seneng, awet tekan tuo
G
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Am
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku
REFF :

C G
sak tenane atiku loro
Dm Am
nanging aku mencoba ra popo
C G
sak tenane atiku loro
Dm E
nanging aku kebacot loro
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G Am
nganti koe nikung bojone konco dewe
Am Dm
aku ra nyongko koe tego karo konco
G Am
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Am Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
G



kordindonesia.com

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: