Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Kimcil kepolen

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Kimcil kepolen - ( 6856 )
Lirik dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Kimcil Kepolen
Versi Chord Lebih Mudah

Capo di fret 2

[Intro] Am Em F C E

Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
F
ono opo kok koe bedo karo aku iki
C
opo aku salah nek aku tresno koe
E Am
po pendak dino atimu enenge gelisah

Em
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
F
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
C
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
E Am
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Chorus]
Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
F
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
C
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
E
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Am Em
jaremu nek ra FU koe ora i love you
F
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
C
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
E Am
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Chorus]
Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
F
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
C
pancen koe konco neng atimu wuto
E
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Am Em
aku wes ra betah ngrasake sifatmu
F
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
C
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
E
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Am Em F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
C E Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Am Em F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
C E Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo



kordindonesia.com

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: