Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Kimcil hogya hogya

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Kimcil hogya hogya - ( 941 )
Intro :
Am G F Em E
Am G F Em E

Reff:
AmMendes sifatmu
Gkimcil kuwi celukanmu
Fmeng modal rupo ayu
Ekaro lambemu sing lunyu..
AmNek golek lanangan
Gmilih ninja opo FU
Fyen ora keturutan
Eyo mesti wae didupak ndasmu As*..
Am..wes telung sasi suwene aku pedot karo kowe
G..ra tau ono kabare wes ora jelas rupane
F..jare ora bakal lali jebul nyatane yo endi
E..kowe ra tau ngabari seprono tekan saiki
Am..dienteni ora kroso di sms ora cetho
G..jane kowe kuwi menungso opo pancen setan tuwo
F..rupo ayu ati blangsak omonganmu cen kepenak
E..lambe koyo pedal becak ngomo ngene jebul mayak
Am..yen dasare sifatmu kuwi sing gawe mangkel
G..ndelok lanangan sing sugih awakmu langsung gatel
F..opo meneh sing nggo ninja nek ra kuwi sing nggo FU
E..wes marai awak ngelu dadi mremen loro untu
Am..aku wes ngerti aslimu jebule mung pabu palsu
G..dimodali ninja FU kowe iso dijak *enthu
F..ning omah sopan kudungan ning njobo koyo b*j!ngan
Ewalah cil.. (cil) as* tenan


Reff:
AmMendes sifatmu
Gkimcil kuwi celukanmu
Fmeng modal rupo ayu
Ekaro lambemu sing lunyu..
AmNek golek lanangan
Gmilih ninja opo FU
Fyen ora keturutan
Eyo mesti wae didupak ndasmu As*..
Am..golek sensasi ning facebook jare okeh bribikane
G..padahal kui meng tai dan juga tidak berfiksi
F..diumumke liwat dinding padahal itu nggak penting
E..dikiranya gue ngefek sorry aja gue cuek
Am..elo gue emang cerdik cari muka biar eksis
G..mestinya eh lo ngaca dirimu itu siapa
F..tampang cuma cari muka tapi hati lo buaya
E..ini mulut-mulut gue biar jelek tapi kece


Reff:
AmMendes sifatmu
Gkimcil kuwi celukanmu
Fmeng modal rupo ayu
Ekaro lambemu sing lunyu..
AmNek golek lanangan
Gmilih ninja opo FU
Fyen ora keturutan
Eyo mesti wae didupak ndasmu As*..
Am..mendes kui cen gayamu kimcil kuwi celukanmu
G..ming paitan rupo karo lambemu sing lunyu
F..nek didelokke rupamu yo pancen unyu-unyu
E..basan wes kenal njero sifatmu kayak As*
Am..njur caramu koyo ngono waton njepat langsung minggat
G..ra mikirke aku sopo saiki ngejak suloyo
F..jane aku ki yo monggo nek arep minggat karepmu
E..sing penting aku wes tau ngrasakke barangmu itu


Reff:
AmMendes sifatmu
Gkimcil kuwi celukanmu
Fmeng modal rupo ayu
Ekaro lambemu sing lunyu..
AmNek golek lanangan
Gmilih ninja opo FU
Fyen ora keturutan
Eyo mesti wae didupak ndasmu As*..
AmMendes sifatmu
Gkimcil kuwi celukanmu
Fmeng modal rupo ayu
Ekaro lambemu sing lunyu..
AmNek golek lanangan
GMilih ninja opo FU
FYen ora keturutan
Eyo mesti wae ditinggal mlayu..uuu...
AmMendes sifatmu
Gkimcil kuwi celukanmu
Fmeng modal rupo ayu
Ekaro lambemu sing lunyu..
AmNek golek lanangan
Gmilih ninja opo FU
Fyen ora keturutan
Eyo mesti wae didupak ndasmu As*..


Outro : Am G F Em E
Am


kordindonesia.com

Pencarian

Klik disini untuk mencari chord gitar via aplikasi Telegram

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: