Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Jo Klithik - Kanggo kowe

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Jo Klithik - Kanggo kowe - ( 1637 )
C:do
Intro: C C
Dm Em
C C
Dm Em

Opo Emwes sak mesGtine
Aku kAmudu koyo nGgene
BebaEmrengan karo Gkowe
UrAmip saben dinGane


SaEmben kepAmetuk
KGowe kondho Yen kowe tCresna
AEmku perGcoyo
OrAma ono wanito liGyo


Musik: Dm C Em Dm F G Am Em

AkuEm ning keGne
KowAme sing ono ningG kono
AkEmu tak koGndho mAmugo biso mboGk tompo
SEmaben ngAmabariG kowe mesti lCoro ati
AEmku ra nGgerti Ammergo sopo siGng njalari


Musik: Dm C Em Dm F G Am Em

KEmowe lanDm aku
WAmes sumpah ing jaCnji
EmOra AmbakalG kok lCarani
YEmo mung SaDmwiji
SAming neng jeCro ati
TEmresno iki YoAm mung Kowe sinGg tak Ctresnani


Musik: Dm C Em Dm F G Am Em
AEmku ning Gkene
KowAme sing ono ningG kono
AkEmu tak koGndho mAmugo biso mboGk tompo
SEmaben ngAmabariG kowe mesti lCoro ati
AEmku ra nGgerti Ammergo sopo siGng njalari


Musik: Dm C Em Dm F G Am Em

KEmowe lanDm aku
WAmes sumpah ing jaCnji
EmOra AmbakalG kok lCarani
YEmo mung SaDmwiji
SAming neng jeCro ati
TEmresno iki YoAm mung Kowe sinGg tak Ctresnani


Musik: Dm C Em Dm F G A

KEmowe lanDm aku
WAmes sumpah ing jaCnji
EmOra AmbakalG kok lCarani
YEmo mung SaDmwiji
SAming neng jeCro ati
TEmresno iki YoAm mung Kowe sinGg tak Ctresnani


Musik: Dm C Em Dm F G A



Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Advertisements


Chord Lainnya
Jo Klithik - Esem lan guyumu
Jo Klithik - Kanggo kowe
Lihat kumpulan Chord gitar Jo Klithik Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: