Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar OM Wawes - Tetep Neng Ati

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu OM Wawes - Tetep Neng Ati - ( 1954 )

Intro C Em Am A


Dm G
C Em Dm G
C Em Am A
Banyu tibo seko langit
Dm G
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
Em Am
Sing neng atiku
Dm
ra bakal iso ilang
G C
senadyan kowe nglarani aku
Em Am
Sak tenane atiku loro
A Dm
nanging gede tresno iki
G
luweh seko cidro
Em A
Janjimu neng aku
Dm
wes tak rasakke wae
G C
kuwi kabeh mergo kowe

Chorus:
F G Em
Aku iseh tresno kowe
Am Dm
nganti tekan esok kapan
G C
sliramu tetep neng atiku
F G
Senadyan kowe
Em Am
ora iso dadi sing tak karepke
Dm G C
nganti mati, kowe tetep neng ati
G
uuu


Interlude:

C Em Am A Dm G

Em F Dm G C

C Em Am
Aku tansah kelingan
A F
janjimu neng aku ra bakal
G Em
lungo ninggal crito loro
Am
Tapi nyatane
A Dm
kowe ora iso njogo roso iki
G C
nganti pungkasane urepku
Em Am
Sak tenane atiku loro
Dm
nanging gede tresno iki
G
luweh seko cidro
Em A
Janjimu neng aku
Dm
wes tak rasakke wae
G C
kuwi kabeh mergo kowe

Chorus:
F G Em
Aku iseh tresno kowe
Am Dm
nganti tekan esok kapan
G C
sliramu tetep neng atiku
F G
Senadyan kowe
Em Am
ora iso dadi sing tak karepke
Dm G C
nganti mati, kowe tetep neng ati
F G Em
Aku iseh tresno kowe
Am Dm
nganti tekan esok kapan
G C
sliramu tetep neng atiku
F G
Senadyan kowe
Em Am
ora iso dadi sing tak karepke
Dm G C
nganti mati, kowe tetep neng ati
G
wooo o


Outro: F G Em Am Dm G C





Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Advertisements


Chord Lainnya
Om Wawes Feat. Guyon Waton - Penak Konco
Om Wawes Feat. Guyon Waton - Penak Konco
OM Wawes - Tetep Neng Ati
Lihat kumpulan Chord gitar OM Wawes Lengkap disini.
Pencarian

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: