Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Wafi Singsing - Kadung Nyaman

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Wafi Singsing - Kadung Nyaman - ( 82 )
Ganti Kunci Gitar :  
Interludero F G Em A
        Dm G C

 C           G/B      Am
aku kadung suwe bebarengan..
  Dm           C            G
pengen pisahan nanging kudu bertahan..
 C        G/B           Am
aku sopo aku kroso ning raiso
  Dm           C       G
nanging akhire kesio-sio..

    C            G/B       Am
wis cobo tak ngleremke ati iki..
  Dm         C          G
pengarepku dadi apik nyawiji..
  C          G/B          Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
  Dm           C            G
kowe tegel ninggal janji-janji..

Interludero F G C

Chorus
  F                 G
tulung.. tulung ngerteni awakku..
        Em             Am
aku tresno.. ning sliramu..
    F                  G
ora bakal ati iki ngeliyo..
                     C         C7
mergo mung kowe sing tak.. tresno..

  F                G
bingung.. bingung arep sambat..
     Em            Am
aku iki.. wis ra kuat..
      Dm
wis kadung nyaman..
  G                         C
nanging mung dinggo pelampiasan..

Interlude. F  G  Em  Am G
       F  G  C  G

    C            G/B       Am
wis cobo tak ngleremke ati iki..
  Dm         C          G
pengarepku dadi apik nyawiji..
  C          G/B          Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
  Dm           C            G
kowe tegel ninggal janji-janji..

Interludero F G C

Chorus
  F                 G
tulung.. tulung ngerteni awakku..
        Em             Am
aku tresno.. ning sliramu..
    F                  G
ora bakal ati iki ngeliyo..
                     C         C7
mergo mung kowe sing tak.. tresno..

  F                G
bingung.. bingung arep sambat..
     Em            Am
aku iki.. wis ra kuat..
      Dm
wis kadung nyaman..
  G                         C
nanging mung dinggo pelampiasan..

Transpose Chord :  

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Belum Terlambat Padi
Chord gitar Teka Teki Kotak X Anggun
Chord gitar Kadung Nyaman Wafi Singsing
Daftar lagu album Kampungan Slank


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Wafi Singsing - Kadung Nyaman
Lihat kumpulan Chord gitar Wafi Singsing Lengkap disini.

Next Chord : Wafi Singsing - Kadung Nyaman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: