Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Dara Ayu - Wes Wayahe

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Dara Ayu - Wes Wayahe - ( 106 )
Biar mirip kunci lagu aslinya bisa pakai Capo di fret 2

Intro : C..F..G..C G..

C F
seprene.. aku njogo tresnomu..
G C G/B
jebul kowe.. tego ninggalke aku..
Am Dm
kowe lungo karo kae pilihanmu..
G C
saiki mung loro ning njero atiku..

C F
ora nyongko.. kowe nglarani aku..
G C
opo wes ra eling karo janjijanjimu..
Am Dm
aku kudu kuat ati..
G C G C
nglakoni uripku iki..

Reff :
F G Em Am
wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
Dm G C
ra wancine.. aku ngarepke kowe..
F G Em Am
wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
Dm G C
tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

Song : F..G..Em..Am..
Dm..G..C..G..

C F
wes cukup.. kowe nglarani aku..
G C
saiki mung tak nggo noto atiku..
Am Dm
kowe tetep tak dongakke..
G C
mugo bahagia selawaase..

Reff :
F G Em Am
wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
Dm G C
ra wancine.. aku ngarepke kowe..
F G Em Am
wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
Dm G C
tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

F G Em Am
wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
Dm G C
ra wancine.. aku ngarepke kowe..
F G Em Am
wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
Dm G C
tak ikhlasno.. kowe karo liyane..



kordindonesia.com



Baca Juga :

Chord Kunci gitar In the end Linkin Park
Chord gitar Sejuk Sebuah Dosa BURGERKILL
Chord gitar Wes Wayahe Dara Ayu
7 Kunci Gitar Hello Paling Sering dimainkan


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Dara Ayu feat. Bajol Ndanu - Bucin Dunia
Dara Ayu - Kumbang Kumbang
Dara Ayu - Wes Wayahe
Lihat kumpulan Chord gitar Dara Ayu Lengkap disini.

Next Chord : Dara Ayu - Wes Wayahe

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: