Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Justin Liee ft. Alvi Ananta - Langit Bumi Dadi Saksine

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Justin Liee ft. Alvi Ananta - Langit Bumi Dadi Saksine - ( 56 )
Intro : Am Dm G C
F Em Dm E..

Am Dm
Sing biso.. sun pahami..
G C
riko tego medot taline asmoro..
Am Dm
sing sanggup.. sun ngerteni..
G C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F Dm
Bengen riko ngomong dewek
E
bakal bareng selawase
E
nyatane kok nggawe ngene..

F F Em Dm
Janji urip.. sampek mati
E
sing bakal biso ngelali..

Reff :
Am Dm
Langit bumi iki.. dadi saksine..
G C
welas isun nyang riko sing ono ujunge..
F Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
E Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E Am Dm
Langit bumi iki.. dadi saksine..
G C
tuluse welas isun iki nong njero ati..
F Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
E Am
sun pastekno.. welas iki sampek mati..

Song : F Dm E Am
F Dm E Am..

Am Dm
Sing biso.. sun pahami..
G C
riko tego medot taline asmoro..
Am Dm
sing sanggup sun ngerteni..
G C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F Dm
Bengen riko ngomong dewek
E
bakal bareng selawase
E
nyatane kok nggawe ngene..

F Dm
Janji urip.. sampek mati
E
sing bakal biso ngelali..

Reff :
Am Dm
Langit bumi iki.. dadi saksine..
G C
welas isun nyang riko sing ono ujunge..
F Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
E Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E Am Dm
Langit bumi iki.. dadi saksine..
G C
tuluse welas isun iki nong njero ati..
F Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
E Am
sun pastekno.. welas iki sampek mati..

Outro : F Dm E Am..



kordindonesia.com



Baca Juga :

Chord Kunci gitar Kisah Aku Marvells
Chord gitar Usai Di Sini Raisa
Chord gitar Langit Bumi Dadi Saksine Justin Liee ft. Alvi Ananta
7 Chord Gitar Hello Paling Sering dimainkan di website ini.


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Justin Liee ft. Alvi Ananta - Langit Bumi Dadi Saksine
Lihat kumpulan Chord gitar Justin Liee ft. Alvi Ananta Lengkap disini.

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: