Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Safira Inema - Lungo O

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Safira Inema - Lungo O - ( 304 )
Biar mirip kunci lagu aslinya bisa pakai Capo di fret 2

Intro : C..

F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Intro. F G C Am
F G C..

C F
opo iseh kelingan.. koe ro aku..
C C
seng tau ngancani.. susah seneng..mu
Am
nanging opo kenyataan
Dm
koe ngelarani ati iki..
G
kabeh janji manismu
C
ora ono..bukti..

C F
aku ra mekso koe.. dadi jodoku..
G C
seng tak jalok tulus.. seko ati..mu
Am
nek pancen sliramu kui
Dm
tulus tresno karo aku..
G
ra bakal nglungani aku
C
mergo kurangku..

F G
nggo ngopo.. aku nggondeli
C Am
dinggo ngopo aku nggetuni
F
jodoh lan rejeki
G C
neng tangane Gusti..

Reff :
F G C Am
lungo o yen pancen kowe ora tresno
F G C
timbang neng kene jebule mung kepek..so..
F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Song : F G C Am
F G C..
F G C Am
F G C..

C F
aku ra mekso koe dadi jodoku..
G C
seng tak jalok tulus seko ati..mu
Am
nek pancen sliramu kui
Dm
tulus tresno karo aku..
G
ra bakal nglungani aku
C
mergo kurangku..

F G
nggo ngopo.. aku nggondeli
C Am
dinggo ngopo aku nggetuni
F
jodoh lan rejeki
G C
neng tangane Gusti..

Reff :
F G C Am
lungo o yen pancen kowe ora tresno..
F G C
timbang neng kene jebule mung kepekso..
F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

F G C Am
lungo o yen pancen kowe ora tresno..
F G C
timbang neng kene jebule mung kepekso..
F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..
F G C Am
yen lungamu.. mergo wong liyo..
F G F
yen lungamu.. mergo wong liyo..
Fm C
u.. uu uhu..


kordindonesia.com



Baca Juga :

Chord Kunci gitar Seperti Kemarin Noah
Chord gitar Aku Wis Lilo Loro Ati Official
Chord gitar Pamit dari kunci C Safira Inema
Belajar Bermain Gitar dari Is Payung Teduh


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Safira Inema - Lintang Ati
Safira Inema - Lungo O
Safira Inema - Pamit
Safira Inema - Pamit dari kunci C
Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang
Lihat kumpulan Chord gitar Safira Inema Lengkap disini.

Next Chord : Safira Inema - Pamit

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: