Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Safira Inema - Lungo O

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Safira Inema - Lungo O - ( 584 )
Biar mirip kunci lagu aslinya bisa pakai Capo di fret 2

Intro : C..

F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Intro. F G C Am
F G C..

C F
opo iseh kelingan.. koe ro aku..
C C
seng tau ngancani.. susah seneng..mu
Am
nanging opo kenyataan
Dm
koe ngelarani ati iki..
G
kabeh janji manismu
C
ora ono..bukti..

C F
aku ra mekso koe.. dadi jodoku..
G C
seng tak jalok tulus.. seko ati..mu
Am
nek pancen sliramu kui
Dm
tulus tresno karo aku..
G
ra bakal nglungani aku
C
mergo kurangku..

F G
nggo ngopo.. aku nggondeli
C Am
dinggo ngopo aku nggetuni
F
jodoh lan rejeki
G C
neng tangane Gusti..

Reff :
F G C Am
lungo o yen pancen kowe ora tresno
F G C
timbang neng kene jebule mung kepek..so..
F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Song : F G C Am
F G C..
F G C Am
F G C..

C F
aku ra mekso koe dadi jodoku..
G C
seng tak jalok tulus seko ati..mu
Am
nek pancen sliramu kui
Dm
tulus tresno karo aku..
G
ra bakal nglungani aku
C
mergo kurangku..

F G
nggo ngopo.. aku nggondeli
C Am
dinggo ngopo aku nggetuni
F
jodoh lan rejeki
G C
neng tangane Gusti..

Reff :
F G C Am
lungo o yen pancen kowe ora tresno..
F G C
timbang neng kene jebule mung kepekso..
F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

F G C Am
lungo o yen pancen kowe ora tresno..
F G C
timbang neng kene jebule mung kepekso..
F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..
F G C Am
yen lungamu.. mergo wong liyo..
F G F
yen lungamu.. mergo wong liyo..
Fm C
u.. uu uhu..


kordindonesia.com



Baca Juga :

Chord Kunci gitar Menghujam jantungku Tompi
Chord gitar Dari Mata Jaz
Chord gitar Piye Kabarmu Sayang Safira Inema
Lirik lagu Nanti Payung Teduh


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Safira Inema - Lintang Ati
Safira Inema - Lungo O
Safira Inema - Pamit
Safira Inema - Pamit dari kunci C
Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang
Lihat kumpulan Chord gitar Safira Inema Lengkap disini.

Next Chord : Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: