Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar LSista - Bandara Kulon Progo

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu LSista - Bandara Kulon Progo - ( 63 )
Ganti Kunci Gitar :  
(Intro) C Am Dm G
C Am Dm G
C Am
sakuwene awakku ngenteni kowe
Dm G
sakuwene atiku nunggu tekane
Em Am
tanpo kesel aku netegke anggonku laku
Dm G
amung kanggo mbuktekke tresnaku
C
dudu merga welasmu
Am
aku ngadeg ning kene
Dm
nanging mergo gedene
G
tresno iki nggo kowe
Em
sewu siji tresno
Am
taklewati nggo atimu
Dm G
amung kanggo mbuktekke rasaku
Em Am
mbiyen kowe nate setya
Dm G
nresnani aku kanthi lila lan legawa
Em Am
banjur kowe pamit lunga ning manca
Dm G
tak tunggu balimu ning kulon progo
(Intro) G-G F-F#-G
(Chorus)
C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G C G
bakal bali tanpa ngeliya ati
(Int.) C F Dm G
Em Am Dm G C
(Rapp)
C
ning bandara kulon progo
Am
kowe nate prasetya
bakal bali, janji,
Dm
bakal sehidup semati
urip bebarengan
G
besok bakal mujudke katresnan
tanpa rasa lara
C
bakal urip tekan tuo
bandara kulon progo
Am
dadi seksi prasetya
yen tresnaku lan tresnamu
Dm
bakal tetep kajaga
nganti saksuwene
G
kowe bakal tetep tak tunggu
ana ing bandara
C G
kulon progo ngayogyakarta
(Chorus)
C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G (C)
bakal bali tanpa ngeliya ati
C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G C
bakal bali tanpa ngeliya ati



Transpose Chord :  

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Menghapus Jejakmu, Engkau bukanlah segalaku Ariel Feat BCL
Chord gitar Hanya Satu Persinggahan Iklim
Chord gitar Bandara Kulon Progo LSista
Tujuh Kunci gitar sering dimainkan Pekan ini 18 Juli 2020


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
LSista - Bandara Kulon Progo
LSista - Kebun Teh Nglinggo
Lihat kumpulan Chord gitar LSista Lengkap disini.

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: