Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar LSista - Bandara Kulon Progo

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu LSista - Bandara Kulon Progo - ( 16 )
Ganti Kunci Gitar :  
(Intro) C Am Dm G
C Am Dm G
C Am
sakuwene awakku ngenteni kowe
Dm G
sakuwene atiku nunggu tekane
Em Am
tanpo kesel aku netegke anggonku laku
Dm G
amung kanggo mbuktekke tresnaku
C
dudu merga welasmu
Am
aku ngadeg ning kene
Dm
nanging mergo gedene
G
tresno iki nggo kowe
Em
sewu siji tresno
Am
taklewati nggo atimu
Dm G
amung kanggo mbuktekke rasaku
Em Am
mbiyen kowe nate setya
Dm G
nresnani aku kanthi lila lan legawa
Em Am
banjur kowe pamit lunga ning manca
Dm G
tak tunggu balimu ning kulon progo
(Intro) G-G F-F#-G
(Chorus)
C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G C G
bakal bali tanpa ngeliya ati
(Int.) C F Dm G
Em Am Dm G C
(Rapp)
C
ning bandara kulon progo
Am
kowe nate prasetya
bakal bali, janji,
Dm
bakal sehidup semati
urip bebarengan
G
besok bakal mujudke katresnan
tanpa rasa lara
C
bakal urip tekan tuo
bandara kulon progo
Am
dadi seksi prasetya
yen tresnaku lan tresnamu
Dm
bakal tetep kajaga
nganti saksuwene
G
kowe bakal tetep tak tunggu
ana ing bandara
C G
kulon progo ngayogyakarta
(Chorus)
C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G (C)
bakal bali tanpa ngeliya ati
C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G C
bakal bali tanpa ngeliya ati



Transpose Chord :  

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Denting Melly goeslaw
Chord gitar Berkhayal Tentangnya Medis Band
Chord gitar Bandara Kulon Progo LSista
6 Chord Gitar Dadang Nekad Paling Sering dimainkan di website ini.


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
LSista - Bandara Kulon Progo
LSista - Kebun Teh Nglinggo
Lihat kumpulan Chord gitar LSista Lengkap disini.

Next Chord : LSista - Bandara Kulon Progo

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: