Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Vivi Voletha - Gemati

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Vivi Voletha - Gemati - ( 77 )
Ganti Kunci Gitar :  
(Intro) Am Em F C -G/B
Am Em F Fm C -G/B
Am Em
tresno sing tulus
F C -G/B
seko njero ati
Am Em
ra bakal tak siano
F G
nganti tekaning pati
Am Em
percoyoku kanggo sliramu
F C -G/B
senadyan adoh paranmu
Am Em
atimu bakal tak jogo
F G
ra ono liyane
Am Em
udan panas susah seneng
F C -G/B
dilakoni bareng-bareng
Am Em
esem lan guyumu
F G
gawe mari laraku
(Chorus)
C G
matursuwun wis ngancani
Am Em
aku tekan saiki
F C
wes gawe aku nyaman
Dm G
tresnomu tenanan
C G
kabeh cerito lan kenangan
Am Em
saiki wis terlupakan
F C
bebarengan nyawiji
Dm G C
sliramu sing luwih gemati
(Int.) C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C
Am Em
tresno sing tulus
F C -G/B
seko njero ati
Am Em
ra bakal tak siano
F G
nganti tekaning pati
Am Em
percoyoku kanggo sliramu
F C -G/B
senadyan adoh paranmu
Am Em
atimu bakal tak jogo
F G
ra ono liyane
Am Em
udan panas susah seneng
F C -G/B
dilakoni bareng-bareng
Am Em
esem lan guyumu
F G
gawe mari laraku
(Chorus)
C G
matursuwun wis ngancani
Am Em
aku tekan saiki
F C
wes gawe aku nyaman
Dm G
tresnomu tenanan
C G
kabeh cerito lan kenangan
Am Em
saiki wis terlupakan
F C
bebarengan nyawiji
Dm G C
sliramu sing luwih gemati
G C G
matursuwun wis ngancani
Am Em
aku tekan saiki
F C
wes gawe aku nyaman
Dm G
tresnomu tenanan
C G
kabeh cerito lan kenangan
Am Em
saiki wis terlupakan
F C
bebarengan nyawiji
Dm G C F G C
sliramu sing luwih gemati




Transpose Chord :  

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Sanggupkah Andi Liani
Chord gitar Badai Pasti Berlalu, Musim Itu Telah Berlalu Chrisye
Chord gitar Sepine Wengi Vivi Voletha
8 Chord Gitar U.N.K.N.O.W.N Band Paling Sering dimainkan di website ini.


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Vivi Voletha - Gemati
Vivi Voletha - Sepine Wengi
Lihat kumpulan Chord gitar Vivi Voletha Lengkap disini.

Next Chord : Vivi Voletha - Sepine Wengi

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: