Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Vivi Voletha - Gemati

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Vivi Voletha - Gemati - ( 47 )
Ganti Kunci Gitar :  
(Intro) Am Em F C -G/B
Am Em F Fm C -G/B
Am Em
tresno sing tulus
F C -G/B
seko njero ati
Am Em
ra bakal tak siano
F G
nganti tekaning pati
Am Em
percoyoku kanggo sliramu
F C -G/B
senadyan adoh paranmu
Am Em
atimu bakal tak jogo
F G
ra ono liyane
Am Em
udan panas susah seneng
F C -G/B
dilakoni bareng-bareng
Am Em
esem lan guyumu
F G
gawe mari laraku
(Chorus)
C G
matursuwun wis ngancani
Am Em
aku tekan saiki
F C
wes gawe aku nyaman
Dm G
tresnomu tenanan
C G
kabeh cerito lan kenangan
Am Em
saiki wis terlupakan
F C
bebarengan nyawiji
Dm G C
sliramu sing luwih gemati
(Int.) C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C
Am Em
tresno sing tulus
F C -G/B
seko njero ati
Am Em
ra bakal tak siano
F G
nganti tekaning pati
Am Em
percoyoku kanggo sliramu
F C -G/B
senadyan adoh paranmu
Am Em
atimu bakal tak jogo
F G
ra ono liyane
Am Em
udan panas susah seneng
F C -G/B
dilakoni bareng-bareng
Am Em
esem lan guyumu
F G
gawe mari laraku
(Chorus)
C G
matursuwun wis ngancani
Am Em
aku tekan saiki
F C
wes gawe aku nyaman
Dm G
tresnomu tenanan
C G
kabeh cerito lan kenangan
Am Em
saiki wis terlupakan
F C
bebarengan nyawiji
Dm G C
sliramu sing luwih gemati
G C G
matursuwun wis ngancani
Am Em
aku tekan saiki
F C
wes gawe aku nyaman
Dm G
tresnomu tenanan
C G
kabeh cerito lan kenangan
Am Em
saiki wis terlupakan
F C
bebarengan nyawiji
Dm G C F G C
sliramu sing luwih gemati




Transpose Chord :  

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Kasmaran Pinkan Mambo
Chord gitar Bintang Kehidupan Maia
Chord gitar Gemati Vivi Voletha
Inilah Enam Chord gitar termudah dan sering dimainkan pada Minggu ini 16 Januari 2021


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Vivi Voletha - Gemati
Vivi Voletha - Sepine Wengi
Lihat kumpulan Chord gitar Vivi Voletha Lengkap disini.

Next Chord : Vivi Voletha - Gemati

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: