Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Tri Suaka feat. Jihan Audy - Salah Tompo

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Tri Suaka feat. Jihan Audy - Salah Tompo - ( 172 )
Ganti Kunci Gitar :  
Untuk memainkan kunci gitar Salah Tompo , kamu dapat menggunakan Capo : pada fret 3
G C
pancen awale ati
D G
raiso ngapusi
Em Am
roso tresno iki
D G
kowe seng nyesel ning mburi
G C
aku isih ora lilo
D G
weruh kowe ro wong liyo
Em Am
nglarani aku kowe tego
D G D
mugo kowe ora gelo
G D
sak ngapurane aku
Em Bm
tau nangisi lungamu
C G
mergo janjimu palsu
Am D
marakke aku tatu
G D
aku seng ngrasakke
Em Bm
cidro ning atiku
C G
sambatmu ro aku
Am
bareng mulyo
D G
kowe ninggal aku
C D
sayang rungokno aku
Bm Em
hapusen tangismu
Am
mugo kowe nemu
A D
pengganti tresnoku

(Chorus)
G C
pancen awale ati
D G
raiso ngapusi
Em Am
roso tresno iki
D G
kowe seng nyesel ning mburi
G C
aku isih ora lilo
D G
weruh kowe ro wong liyo
Em Am
nglarani aku kowe tego
D G
mugo kowe ora gelo

(Interlude)
G D Em Bm
C G Am D G
C D
sayang rungokno aku
Bm Em
hapusen tangismu
Am
mugo kowe nemu
A D
pengganti tresnoku

(Chorus)
G C
pancen awale ati
D G
raiso ngapusi
Em Am
roso tresno iki
D G
kowe seng nyesel ning mburi
G C
aku isih ora lilo
D G
weruh kowe ro wong liyo
Em Am
nglarani aku kowe tego
D G
mugo kowe ora gelo
G C
aku ngerti yen kowe cidro
D G
aku seng njaluk ngapuro
Em Am
kowe ojo salah tompo
D G
dudu karepku seng ngeliyo
G C
yen karepku nyanding sliramu
D G
wongtuoku seng ra setuju
Em Am
mugo kowe bahagia
D G
tanpo aku ning sandingmu




Transpose Chord :  

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Burung Nuri Betharia Sonata
Chord gitar Untuk Selamanya Pilotz
Chord gitar Salah Tompo Tri Suaka feat. Jihan Audy
Cari Chord Gitar via Aplikasi Telegram


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Chord Lainnya
Tri Suaka feat. Jihan Audy - Salah Tompo
Lihat kumpulan Chord gitar Tri Suaka feat. Jihan Audy Lengkap disini.

Next Chord : Tri Suaka feat. Jihan Audy - Salah Tompo

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: