Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Tewas tertimbun masalalu

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Tewas tertimbun masalalu - ( 2490 )
Intro : Dm Am Dm

Reff:
Kowe tDmau ning uripAmku
tansah oBbno ning atiFku
ra baGmkal luntur sak durunge
janur Akuning melengkung..


Opo koDmwe ra keliAmngan
mbiyen mlaBbku bebareFngan C
ibaGmrat langit karo Bbrembulan
tresnaku Ara bakal ilang
sayDmang..


Dm Duh kowe cah ayu iAmsih urip ono ning atiBbku
aku raiso lilo Flungomu ra bakal tak tomGmpo
koyo gedening ombak segoro ning laut kaAe
pesisir pasir putih sing tau dadi seksiDmne
nalikone iseh uAmrip madep manteb bebareBbngan
janji janji palsumu Fsaiki dadi kenangan
Gm putih putih rembulan, padang padange lintang
A tiada yang lain cintaku untukmu sayang


*)
Aku Bbra iso laCli
udan griAmmis sing dadi sekDmsi
durung semBbpet tak rabeni
janjimu Cwis tok blenjani


Reff:
Kowe tDmau ning uripAmku
tansah oBbno ning atiFku
ra baGmkal luntur sak durunge
janur Akuning melengkung..


Opo koDmwe ra keliAmngan
mbiyen mlaBbku bebareFngan C
ibaGmrat langit karo Bbrembulan
tresnaku Ara bakal ilang..
sayDmang..


Dm Saiki bubar ceriAmto tresnoku tok gowo luBbngo
janji jaman semoFno kowe bakal prasetyo
Gm aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
A manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Dm loro rasane ati,Am sampeyan ingkar janji
Bb mbrebes mili eluhku Fiki ra iso tak gondeGmli
mung siji dongaku kowe bali marang awakAku
bakal tak tunggu sak kuat kuate atiku


==Kembali ke : *), Reff

Kowe taDmu ning uripAmku
tansah oBbno ning atiFku
ra baGmkal luntur sak durunge
janur Akuning melengkung..


==Kembali ke : Reff [2x]


kordindonesia.com

Pencarian

Klik disini untuk mencari chord gitar via aplikasi Telegram

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Next Chord : NDX A.K.A - Ambyar Atiku

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: