Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Lagu Religi Lagu Anak Acara TV Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Loro ati

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Loro ati - ( 817 )
Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
G C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
Am Dm
nanging saiki..kowe tego mblenjani janji
G C
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
G C
lorone ati nganti ora iso ditambani
Am Dm
tresnaku iki... ora bakal direstuni
G C
ro wong tuomu... nganti tekan aku mati

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
G C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
Am Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
G C
mergane aku dijodokke wong tuoku

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu..
ORIGINALE IKI MAS GANTENG...

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging...kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging...kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
B E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
C#m F#m
nanging saiki..kowe tego mblenjani janji
B E
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
B E
lorone ati nganti ora iso ditambani
C#m F#m
tresnaku iki... ora bakal direstuni
B E
ro wong tuamu... nganti tekan aku mati

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
B E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
C#m F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
B E
mergone aku dijodokke wong tuoku

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu..



kordindonesia.com

Pencarian

Klik disini untuk mencari chord gitar via aplikasi Telegram

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.
Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Sponsors:


Next Chord : Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: