Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Loro ati

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Loro ati - ( 3215 )
Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
G C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
Am Dm
nanging saiki..kowe tego mblenjani janji
G C
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
G C
lorone ati nganti ora iso ditambani
Am Dm
tresnaku iki... ora bakal direstuni
G C
ro wong tuomu... nganti tekan aku mati

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu

C Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
G C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
Am Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
G C
mergane aku dijodokke wong tuoku

Reff:
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh... janjimu mung palsu..
ORIGINALE IKI MAS GANTENG...

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging...kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging...kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
B E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
C#m F#m
nanging saiki..kowe tego mblenjani janji
B E
lorone ati... iki ra bakal tak baleni

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
B E
lorone ati nganti ora iso ditambani
C#m F#m
tresnaku iki... ora bakal direstuni
B E
ro wong tuamu... nganti tekan aku mati

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu

E F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
B E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
C#m F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
B E
mergone aku dijodokke wong tuoku

Reff:
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh... janjimu mung palsu..



kordindonesia.com

Baca Juga :

Chord Kunci gitar Karena Kita J-Rocks
Chord gitar Kini Saatnya Once Mekel
Chord gitar Ditinggal rabi Ndx A.K.a
Fakta Menarik Tentang Gitar


Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Klik di sini untuk rekomendasikan Chord kepada teman!

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: