Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Ndx A.K.a - Iki ati dudu kos-kosan ft. pjr

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Ndx A.K.a - Iki ati dudu kos-kosan ft. pjr - ( 2344 )
Intro : C G F G C

C G
aku ra nyongko bakal ngene akhire
F G C G
tresnoku nelongso sendu dadine
C G
ra kepikiran dadi remuk atiku
F G C G
mingset loro neng dodoku..

*)
F G
nangis batinku
Em Am
trenyuh atiku
F G C
kelingan loromu neng aku..

Reff:
C G
wes cukup ngapusi aku
Am Em
wes cukup nglarani aku
F C
iki ati koyo cor-coran
F G
pura-pura kudu bertahan..

C G
aku ra kroso netes eluhku
Am Em
aku ra ngiro kandas tresnoku
F C
rumangsamu iki kos-kosan
F G C
teko lungo atiku nggo dolanan..

C
stop! ngapusi ati stop! blenjani janji
G
loro sing tak rasakke tresno di sepeleke
F G
atiku wes kejeron nglalekke alon-alon
C G
nanging ora iso mergo wes kebacut tresno

C
atiku iki nangis netese koyo grimis
G
isine roso sayang saiki uwes ilang
F G C G
aduh dek atiku kelaran...

==Kembali ke : *), Reff [2x]

Outro : C
By : @a1saputra



kordindonesia.com

Advertisements


Chord Lainnya
Ndx A.K.a - Aku cah kerjo
Ndx A.K.a - Aku kudu piye
NDX A.K.A - Ambyar Atiku
Ndx A.K.a - Ati dudu kos kosan
Ndx A.K.a - Bojoku ketikung
Ndx A.K.a - Bribikanku di begal konco
Ndx A.K.a - Cintaku tak terbatas waktu
Lihat kumpulan Chord gitar Ndx A.K.a Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: