Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Genja SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version)

Advertisements

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Genja SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version) - ( 164 )

Intro

Am Em F C F C Dm G
Am Em F C F C Dm G

C F
rembulan ing wengi tansah anyekseni
G C
endah paras manis esem lan guyumu
Am Em F C
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Dm G C
yekti nimas ora ono liyane
C F
tatapan netramu nembus ing atiku
G C
agawe aku mung mikirne sliramu
Am Em F C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm G
amung nimas



Am Em
howoning njero batin
F C
pengen tansah sesanding
F C
yo mung karo nimas
Dm E
atiku mung kanggo nimas
Am Em
nadyan akeh pepalang
F C
ngalangi dalan katresnan
Dm C
iku pancen dalan supoyo
Dm G C
tresno iki bakal kasembadan


(Int.)

Am Em F C F C Dm E
Am Em F C Dm C Dm G


C F
tatapan netramu nembus ing atiku
G C
agawe aku mung mikirne sliramu
Am Em F C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm G
amung nimas


(Chorus)
Am Em
howoning njero batin
F C
pengen tansah sesanding
F C
yo mung karo nimas
Dm E
atiku mung kanggo nimas
Am Em
nadyan akeh pepalang
F C
ngalangi dalan katresnan
Dm C
iku pancen dalan supoyo
Dm G C
tresno iki bakal kasembadan


(Outro)

Am Em F C F C Dm G
Am Em F C F C Dm G C





Advertisements


Chord Lainnya
Genja SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version)
Lihat kumpulan Chord gitar Genja SKA Lengkap disini.

Sponsors:

Pencarian

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: