Mancanegara Musik 80'an Dangdut Malaysia Reggae Lagu Religi Lagu Anak Radio Artikel

Chord gitar Genja SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version)

Sponsors

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Genja SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version) - ( 39322 )

Intro

Am Em F C F C Dm G
Am Em F C F C Dm G

C F
rembulan ing wengi tansah anyekseni
G C
endah paras manis esem lan guyumu
Am Em F C
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Dm G C
yekti nimas ora ono liyane
C F
tatapan netramu nembus ing atiku
G C
agawe aku mung mikirne sliramu
Am Em F C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm G
amung nimas



Am Em
howoning njero batin
F C
pengen tansah sesanding
F C
yo mung karo nimas
Dm E
atiku mung kanggo nimas
Am Em
nadyan akeh pepalang
F C
ngalangi dalan katresnan
Dm C
iku pancen dalan supoyo
Dm G C
tresno iki bakal kasembadan


(Int.)

Am Em F C F C Dm E
Am Em F C Dm C Dm G


C F
tatapan netramu nembus ing atiku
G C
agawe aku mung mikirne sliramu
Am Em F C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm G
amung nimas


(Chorus)
Am Em
howoning njero batin
F C
pengen tansah sesanding
F C
yo mung karo nimas
Dm E
atiku mung kanggo nimas
Am Em
nadyan akeh pepalang
F C
ngalangi dalan katresnan
Dm C
iku pancen dalan supoyo
Dm G C
tresno iki bakal kasembadan


(Outro)

Am Em F C F C Dm G
Am Em F C F C Dm G C






Mari support para artis dengan streaming lagu mereka melalui gerai digital dan membeli produk mereka berupa kaset/CD dan lainnya.


Advertisements


Chord Lainnya
Genja SKA - Kartonyono Medot Janji
Genja SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version)
Lihat kumpulan Chord gitar Genja SKA Lengkap disini.
Pencarian

Klik di sini untuk rekomendasikan chord kepada teman

Kata Kunci yang sering digunakan dalam pencarian chord gitar: